innovatie_pic1Innovatiekrediet

U heeft een innovatief idee. U ziet de kansen in de markt voor een nieuw product. U beschikt over kennis, visie en ambitie, maar niet over voldoende financiële slagkracht. Want wie wil er investeren in een project dat veelbelovend is, maar ook hoge risico's met zich meebrengt? De overheid: met het Innovatiekrediet.

Voor wie?

Zowel starters als gevestigde mkb'ers kunnen profiteren van het Innovatiekrediet. Als nieuwkomer krijgt u zo belangrijke financiële ondersteuning van uw project. Als bestaand bedrijf wordt de drempel lager om binnen uw R&D-budget middelen vrij te maken voor een écht vernieuwend project.

 

Vermogen om te innoveren

Het Innovatiekrediet is een regeling van het ministerie van Economische Zaken die wordt uitgevoerd door Agentschap NL (voorheen SenterNovem). Het geld is bestemd voor de financiering van veelbelovende innovatieve projecten die binnen enkele jaren leiden tot nieuwe producten, een technische ontwikkeling van een nieuw product of de ontwikkeling van een medicijn waarbij nog een klinische studie is vereist. Het gaat om projecten die wellicht meer technisch risico's in zich bergen, maar die van groot belang zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Op deze website treft u alle informatie aan. Sluit deze regeling niet aan op uw situatie? Klik dan hier voor een overzicht van de verschillende mkb-regelingen die SenterNovem uitvoert

 

Klik hier voor de regeling